lunes, 18 de febrero de 2008

viernes, 15 de febrero de 2008

Mueve tus ojos

¿Te gustaría tener una foto en la que se pudieran mover tus ojos siguiendo a la flecha del ratón de tu ordenador? Es un capricho o curiosidad que se puede hacer posible gracias a la web de flash-gear. Dices que fotos deseas cambiar, colocas unos ojos nuevos ajustando color y tamaño y ya está. Todo muy sencillo.
Aquí me teneis simpsonizado y con unos ojos muy especiales.


lunes, 11 de febrero de 2008

L'ensenyament públic a Catalunya en perill

El 14 de febrer els mestres de l'ensenyament públic a Catalunya marxem a la vaga en contra de les bases de la nova llei d'educació que el conseller d'educació, Ernest Maragall, ha presentat. Des d'aquesta petita tribuna volem deixar clar a les famílies que no busquem millores salarials sinó que les nostres reivindicacions són socials, en defensa de l'escola pública, imprescindible en una societat plural, sana i democràtica.

Demanem a les famílies que entengueu i compartiu amb nosaltres el rebuig a les bases d'aquesta llei ja que ens afecta a tots. Us convidem a participar activament en aquesta campanya a favor d'una escola pública laica, gratuïta, coeducativa, democràtica i de qualitat per a tothom, i per la redacció d'una nova llei que posi els recursos necessaris per tal de millorar-la i no pas desmantellar-la.

1. La millora de l’educació pública no passa per una gestió jeràrquica i empresarial de les escoles ni per la lògica del mercat, sinó per un augment seriós de la inversió, que possibiliti abordar tota la problemàtica i les necessitats dels centres i de l’alumnat.

2. La Llei obre noves vies de privatització de l’educació. Promou formes de gestió privada al centres públics, que podrien passar directament a mans d’entitats vàries.

3. La Llei aposta per una desregulació de les condicions laborals del professorat. A través d’aquesta Llei, l’Administració pretén eludir la seva responsabilitat en la marxa de l’ensenyament públic, tot traspassant-la als propis centres.

El dia 14 no hi haurà classe. Lamentem les molèsties que la vaga pugui ocasionar.

domingo, 10 de febrero de 2008

El Juventut campió de la Copa del Rei de Bàsquet

El Juventut de Badalona és el nou campió de la Copa del Rei de Bàsquet. Amb jugadors de la talla del Rudy Fernández tot és més fàcil. Mireu aquest triple i gaudiu del millor jugador de la Copa d'aquest any. Visca el Bàsquet!

jueves, 7 de febrero de 2008

Coneixeu Catalunya?

Ara podeu demostrar que coneixeu Catalunya. Ho podeu fer sols o amb l'ajuda dels vostres fills.

Cliqueu a sobre del mapa de Catalunya i a jugar!

domingo, 3 de febrero de 2008

Cambio radical: de XP a Windows Vista

¿Os gustaría que vuestro Windows XP tuviese el aspecto de Windows vista sin cambiar de sistema operativo?. Ahora es posible gracias a Isso vista pack 3.
Le da un cambio radical al ordenador. Se ve igual que el Vista pero sigue siendo el XP, no te satura nada y tiene el aspecto del nuevo y flamante sistema operativo de Microsoft (es como si lo tunearas).
Lo podeis instalar desde la página de softonic de forma totalmente gratuita.