viernes, 25 de mayo de 2007

Badminton al Ceip Nadal

El Ceip Nadal ha arribat a un acord de col·laboració amb les federacions Espanyola i Catalana de Badminton per promocionar i difondre aquest esport.
L'escola formarà part de la campanya "Vuela con el Badminton". Això implica que la federació Catalana dotarà al centre amb material esportiu i didàctic per facilitar la pràctica del Badminton. Tant mateix, l'escola es compromet a una sèrie de requisits com incloure una unitat didàctica de badminton al Cicle Superior (ja es feia amb anterioritat), fer una competició interna i informar de les activitats de la Federació entre l'alumnat, entre d'altres.
L'acord tindrà una durada de quatre anys en els quals esperem gaudir d'aquest esport olímpic que és poc conegut a la nostra ciutat.

martes, 15 de mayo de 2007

L'escola Nadal a Europa

L'escola Nadal participa en el projecte Comenius on compartim experiències amb escoles de diferents paisos d'Europa: Escòcia, Alemanya, Itàlia i Eslovàquia.
A partir del proper dia 20 de maig tres professores de la nostra escola viatjaràn a Eslovàquia per conèixer l'escola dels nostres amics a Trnava, i d'aquesta manera, saber dels seus costums, la seva cultura i la seva manera de treballar a l'escola. Serà, sense cap dubte, una experiència molt enriquidora.
A més, el passat dia 9 de maig, uns nens i nenes del cicle superior van respresentar al Ceip Nadal en la diada que es va cel·lebrar a Barcelona per conmemorar el Dia d'Europa. Aquí en teniu una mostra:

lunes, 7 de mayo de 2007

No direm adèu sinó endavant!

Els MAV (Mitjans Audiovisuals) ens envolten allà on anem. Formen part de la nostra cultura i, nosaltres, com a formadors i transmisors de cultura, no podem defugir de la nostra responsabilitat envers als alumnes. Aquests, hauríen de ser capaços d'utilitzar les noves tecnologíes no nomès com un entreteniment sinó també com una eina que els ajudi a comunicar-se i a adquirir nous coneixements.

El meu objectiu era que poguessiu conèixer i aplicar les diferents eines i recursos que l'escola ens ofereix amb mitjans audiovisuals.

Espero que ara que acabem no digueu adèu als MAV sinó endavant!

Oscar